Föreläsningar som inspirerar

Föreläsare Daniel Mendoza Skolor, kommuner, företag, fastighetsbolag, sjukhusavdelningar, privatpersoner och otaliga andra har genom åren bokat en inspirerande föreläsning med Daniel Mendoza, grundaren av Good News Magazine och författaren till Den Enda.

Hans strävan med föreläsningarna är att motivera, inspirera och bidra till samhällen där vi är snälla och kärleksfulla mot oss själva och varandra. Där vi också som individer förstår att vi alla har ett val för hur vi vill vara som kollegor, föräldrar och vänner.
- Väljer vi att se lösningar eller enbart problem?
- Bidrar vi med optimism eller pessimism?
- Är världen på rätt väg eller blir den mörkare?
Det är några av frågorna Daniel svarar på under sina föreläsningar.

Under alla sina föreläsningar fokuserar Daniel på vikten av tillit, optimism och godhet. Han gör det genom att berätta anekdoter från sitt liv, från sin mycket mörka barndom och de val han gjorde för att bli fri från sitt arv och för att inte fastna i det negativa bruset och inte heller leva i hat och vrede.

Vill Ni beröras, inspireras och få hopp och framtidstro - skicka in en bokningsförfrågan. Vi återkommer till er inom kort för uppföljning och mer information.

Skicka bokningsförfrågan

"Nya framgångsrika företag är sprungna ur dedikerade entreprenörer som brinner för en idé och för att bygga något. Daniel Mendoza är en sådan entreprenör som också har en speciell historia att berätta, en berättelse som jag rekommenderar alla att lyssna på."

Caroline Drabe, VD Västerås Science Park

Kommande föreläsningar

En rad inspirerande föreläsningar är redan planerade i Sverige.

Västerås: Att vara snäll med enkla ord – Daniel Mendoza
Boka här
Oscarsteatern: Att vara snäll med enkla ord – Daniel Mendoza
Boka här
Östersund: Att vara snäll med enkla ord – Daniel Mendoza
Boka här