Good News Magazines framtid

Good News Magazine tar en paus för att komma tillbaks i annan form men förhoppningsvis finnas kvar länge och fortsätta sprida optimism och framtidstro.

Kära prenumerant/läsare!

Det har nu gått sex år sedan vi lanserade Good News Magazine (GNM) i syfte att sprida optimism och framtidstro. Ett arbete jag/vi kommer att fortsätta med. Idag har jag emellertid tagit beslutet att stoppa nybeställningar av GNM. Det innebär att magasinet i sin nuvarande form upphör. Vi ska ta oss några veckor till att fundera kring hur vi fortsätter. Det finns idag förlag som vill ta över och fortsätta leverera magasinet till våra prenumeranter. Det är en lösning vi är öppna för så länge magasinet följer samma linje som tidigare och fortsätter vara partipolitiskt och/eller religiöst obundet, samt då inte pekar med hela handen över hur någon ska leva sitt liv. Syftet med GNM ska alltid vara att inspirera, informera och stimulera.

Ett annat alternativ vi har, framför allt för att minska kostnaderna, är att göra magasinet digitalt. Något många av våra prenumeranter länge efterfrågat och som också ligger rätt i tiden. Framför allt ur en miljöaspekt känns den lösningen tilltalande.

Framtiden är osäker men vår ambition är att i någon form finnas kvar och att alla våra prenumeranter får de nummer de betalat för.

Tills vidare fortsätter jag att dela med mig av artiklar på vår Facebooksida och hoppas att den tiden jag lägger på det hjälper dig att tro på framtiden, känna hopp och inspiration.

Har du frågor om din prenumeration så tveka inte att kontakta mig på: daniel@goodnewsmagazine.se

Med omtanke,

Daniel Mendoza
Grundare, ansvarig utgivare & chefredaktör

Comments